Akuzomas Nyhedsbrev

Akuzomas newsletter categories.

Nytårsfortsæt...

Hvad er dit nytårsfortsæt?

Måske fik du for meget julemad og alkohol?
Derfor er det en rigtig god ide,at du med akupunktur kan udrense din krop for giftstoffer og skabe balance i kroppen igen.

Eller føler du dig stresset og gerne vil op på hesten igen?

Det kan også være,at du har valgt og kvitte cigaretterne her i 2014,men mangler hjælp.

Hos Akuzomas,hvor der er en meget bred vifte af behandlingsmetoder kan vi sikkert hjælpe dig også.

Vi arbejder med; Akupunktur,Zoneterapi,Massage,Cupping-Terapi,Auriculoterapi og Posturologi

Akupunktur Mod Ryg og Nakkesmerter (Januar 2012)

Hvem kender ikke disse smerter; rygsmerter, der nærmest forhindrer, at man kan gå og nakkesmerter, der gør det besværligt at dreje hovedet. Rygsmerter og nakkesmerter er en meget udbredt lidelse, og ca. hver fjerde dansker har af og til smerter i ryggen eller nakken. Disse smerter behøver ikke at være specielt alvorlige og kan ofte skyldes muskelinfiltrationer.

Du kan være smertefri i morgen (November 2011)

Du som lider af akutte og kroniske smerter. Kom og oplev akupunkturens vidunderlige virkning.Hver dag hjælper jeg patienter til et liv uden smerter og til at droppe pillerne.

Akupunktur Mod Søvnløshed (September 2011)

Søvnløshed er en søvnforstyrrelse. Den er karakteriseret ved besvær med at falde i søvn eller besvær med at forblive sovende. Det er en meget almindelig lidelse, som rammer de fleste mennesker på et eller flere tidspunkter i livet. Den er svær at definere, da det er op til den enkelte at afgøre, om man har det eller ej. Søvnløshed kan være enten akut eller langvarig lidelse.

Akupunktur Mod Muskelproblemer (August 2011)

Muskelspændinger og belastningsskader kan opstå som reaktion på at utilfredsstillende fysisk og psykisk arbejdsmiljø, stress, kriser og kroniske smerter.
Den mest almindelige årsag til muskelspændingerne er overbelastning af muskulaturen, der kan opstå, hvis man i sit arbejde laver mange gentagne monotone bevægelser, eller hvis man sidder/står i en fastlåst (statisk) stilling.
 

Akupunktur Mod Astma (Juli 2011)

Hvert tiende barn eller voksen lider i dag af astma i forbindelse med en allergi og antallet er stigende. Der er dobbelt så mange med astma-problemer som for bare ti år siden. Astma er arveligt betinget og tilstanden rammer ofte folk i deres tidlige leveår, Astma-anfald kan særligt hos spædbørn blive fremprovokeret i forbindelse med tidlige infektioner som for eksempel en forkølelse eller influenza og deraf følgende øget slimproduktion.
 

Akupunktur Mod Migræne (Juni 2011)

Migræne og hovedpine bliver af mange opfattet som kvindesygdomme. Sandt er det, at de rammer kvinder hyppigere end mænd, men begge køn kan have store gener af smerterne ved både migræne og hovedpine.Det anslås for eksempel, at op mod hver fjerde kvinde på et tidspunkt i livet bliver ramt af et migræneanfald, mens det tilsvarende tal for mænd er anslået til hver tiende.

Akupunktur mod Lændesmerter (Maj 2011)

Lændesmerter viser sig som smerter eller ubehag i ryggen i området mellem det nederste ribben og det nederste af balderne.Lændesmerter gør ondt over den nederste del af ryggen. Smerten kan også stråles ned i balderne, bag på låret eller til lysken. Musklerne føles spændte og ryggen er stiv. Ved akutte smerter hælder ryggen ofte fremover og til en af siderne.